Direct naar:

Over ons

Over Coach4you

Over Coach4you

Uw kind naar het voortgezet onderwijs

Coach4you is een landelijk project van Stichting Gilde Nederland. Dit is de koepelorganisatie van circa 50 lokaal werkende Gilden. Bij deze Gilden, verspreid over heel Nederland, dragen vrijwilligers belangeloos hun kennis, kunde en ervaring over aan anderen. Met tijd en aandacht.

Stichting Coach4you Gilde Nederland is een aparte stichting. Wij zorgen ervoor dat het geld waarover onze stichting beschikt, goed wordt beheerd. Wij doen dit op zo’n manier dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar is om bij te dragen aan de realisatie van onze doelstelling: kinderen die die dat nodig hebben, steunen bij de overgang van de basisschool naar het voorgezet onderwijs.
 

Meer dan 20 afdelingen

In meer dan 20 gemeenten door heel Nederland hebben we een afdeling. Hier zorgt een team van drie of vier coördinatoren voor de contacten met basisscholen en de gemeente, de gesprekken met leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) en de inzet van coaches. Daarbij worden zij ondersteund door het stichtingsbestuur van Coach4you, bestaande uit drie leden en twee trainers. Jaarlijks trainen wij circa 200 vrijwilligers (coaches en coördinatoren), zodat zij de leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken én hun thuisfront, nog beter kunnen helpen. In totaal zijn er momenteel ruim 300 vrijwilligers voor Coach4you actief.
 

Subsidie

Stichting Coach4you is voor haar inkomsten geheel afhankelijk van subsidies. Daarnaast ondersteunen bedrijven de doelstelling van Coach4you door gratis trainingsfaciliteiten ter beschikking te stellen.

Afdelingen

Waar vind ik Coach4you?

Er zijn op dit moment {count} Coach4you-afdelingen. Bekijk de kaart hiernaast voor alle locaties waar wij actief zijn.

Staat uw gemeente hier niet bij en wilt u ook een afdeling starten? Informeer dan naar de mogelijkheden via mail op info@coach4you.org.

Contact

Coach4you is een project van Stichting Gilde Nederland


Contactformulier

* verplichte velden

Donateurs

Geen Coach4you zonder onze donateurs